Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dag är det fredag...igen!


Fredagar

Tiden går alldeles för fort.
Det gör mig ledsen.


Idag är det fredag.
Fredagar återkommer alldeles för långsamt.


Men jag är glad igen.




Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-24 15:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
TGIF Thanks Good It’s Friday sade vi alltid påfredagen när jag jobbade i USA

2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka