Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dyra gåvor Herre….

Kippar efter andan

det är tungt....

Lidandet är en gåva

från Gud, säger Moder

Teresa

Lidandet är en sak

mellan dig och Jesus,

fortsätter hon!

Lindra då smärtan

käre Jesus!

Tack!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-06-24 17:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Ibland kan det vara svårt att orka, även om man har din starka tro; då kan det hjälpa att sätta ord på lidandet och söka efter mening, som du gör så fint här.
2022-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att din bön har blivit hörd så att du har lättare att andas.
2022-06-27

  Sparvögat VIP
Så fin är din bön, jag hoppas att den blir hörd…
2022-06-26

    Lena Staaf VIP
Jag har svårt att förstå och acceptera lidandet. Men du skriver fint om bönen som jag hoppas hjälper.
2022-06-25

    Lars Gullberg
En vädjan när livet är svårt om bättring.
Denna gudomliga kontakt mellan dej och Vår Herre.
2022-06-25

  Bibbi VIP
Amen!
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy