Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Viljekraft


Nöp ihop slang och munstycke
den stund det tog svalka 28 plus
skrämde en koltrast som letade mask
Den siste ungen satt i kattornet
Dags plocka fram fläkten
uppsöka skuggan
och tidiga morgnar
Kanhända 23 imorgon
det gynnar aktiviteter

Tack för idag klokuggla kram.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-24 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP