Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ukraina hjältarnas land gör en get general!

 

Till och med geten ?? tål inte längre den stackars Zelé från Zelinski! "Kiev-bocken" skadade 40 ryska soldater efter att ha satt i gång en granatfälla.

Minst 40 ryska soldater skadades efter att en ukrainsk get gav sig av, med sina "kaotiska rörelser" , en fälla som ryssarna satte runt ett sjukhus i Zaporizhzhia.

Ryska trupper satte upp en granatfälla när en get rymde från en gård i byn Kinski Rozdory utlöste den.

Militären satte flera granater runt ett lokalt sjukhus och satte en fälla som ett "cirkulärt försvar", sa chefen för underrättelsetjänsten i Ukraina. i Ukraina gör gumman jobbet som soldaterna, de riktiga getterna,

vad gör chefen ?????? Med fler munkar och mer körsbär vinner han, Zelé och kriget ska han stanna i bunkern eftersom han har någon att utkämpa.

Men strax efter att fällan satts gick geten in i omkretsen och skapade en kedjereaktion som skadade dussintals soldater. "Som ett resultat av getens "kaotiska" rörelser avfyrade djuret flera granater.

Som ett resultat av kedjereaktionen fick flera (ryssar) olika skador”, sände underrättelsetjänsten, enligt The Telegraph.

Minst 40 ryska soldater har skadats, och getens öde är i nuläget okänt.

Det är inte första gången ett djur dyker upp på tidningarnas förstasida eftersom det har hjälpt det ukrainska motståndet.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2022-06-24 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP