Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej hopp du älskade värld med ditt leende

 

Hej hopp hela världen mår toppen både till själ, kropp och psyke. Skrattar ständigt gör de i Indien och i det blomstrande paradiset Afghanistan. Hej hopp nej på denna lyckliga planet går det inte någon nöd på någon och alla dansar kring stången idag i en urstark känsla av sammanhållning, fred, solidaritet och en empati som stiger upp varje natt klockan 3 tjänst- och lyssningsvilligt.

Det strålande svenska folkhemmet är ett mlnstersamhälle där det inte går nöd på någon och alla rykten om det ökande våldet det är blott en myt och legend ty i Sverige tycker vi alla hej hopp om och respekterar varandra.
Jaså fick ni oturligt ösregn på ert hö stolta svenska bönder men det är ju ingen fara ty hej hopp lite mögel i magen det mår bara de motståndskraftiga korna och hästarna bra av.

För människorna måste vara inbitna optimister som alltid i alla lägen tänker positivt i en trygg förtröstan hej hopp på Gud och Hans änglar.
Jaså har vår älskade Moder Jord varit krasslig men det var väl inte så farligt ty Hon är stark och obändig som det svenska stålet och ger aldrig upp hej hopp. Ja god och glad ska människan vara samt evigt tacksam och ödmjuk.

Världen ska bli exakt som Sverige detta på alla tänkbara sätt underbara land där harmoni och frid råder och Astrid Lindgren och Evert Taube och Ingmar Bergman och ABBA och Volvo och Ingemar Stenmark och hej hopp Björn Borg för att inte tala om Selma Lagerlöf.

Allt snack om alla problem i vår storslagna värld kommer från sinnessjuka mytomaner starkt förvirrade fjättrade i sin negativitet.
Hej hopp nu höjer vi våra glas och skålar för kärlek, hopp och tro och störst av dem så klart kärleken. Heja de svenska ståtliga damerna i fotbolls-EM de leve HURRA HURRA HURRA HURRA!!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-24 19:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag tror verkligen inte på positivt tänkande. Man måste kunna ta till sig både det sorgliga, tråkiga och ledsamma som det fina och roliga. Världen är inte svart eller vit.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP