Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarstig

Ser dig gå

genom natt och slöjor

ser dig vandra

i en natt utan slut

ser din väg

som löper över myren

ner mot sjön

som mist sitt namn

i pant för din kropp

och din själ

 

och nu är dansen slut

och du låter håret

falla fritt

över dina blottade skuldror

när du vandrar

genom tystskogen

för att någon kallat

och någon väntar

vid stranden

av sommarnattens

mörkaste vatten




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-24 23:32



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Jag gillar "tystskogen"!
Gör gärna fler egna sammansatta ord!
Låt fantasin flöda...

2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP