Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsfred

På jorden, under en tidsbegränsad period

En tid i livet given, svårt att förstå tiden
För när detta blir skrivet skjuter någon iväg
på order av ett liv givet

Alldeles för svårt för mig att förstå,
allt som försiggår parallellt med livet mitt

Livet på jorden är en gåva som jag inte kan vara tacksam över nu när jag förstår, eller inte förstår

Det är svårt att vara mig själv.

En gåva av artilleri över vackra städer.
Närmare och närmare mitt medvetande.
Närmare min tidsbegränsade vistelse.

Himlen skänk mig frid.




Fri vers (Fri form) av knilsson
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-24 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knilsson