Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit

En grav utan sår

Klädsam för mig
alltför lätt att träda in i

Som ett spår efter de tider som gått, som kom och varade blott en sekund
I evigheters evighet

Där dansar de vilda
där dansar törnebuskar

Där lever vildvittrorna fria i vildsinta parningslekar

Där klär döden mig med smärta
Där förgås min själ
På falska premisser
och utan nåd

Där sjunker jag ner i allt det

som är jag

utan försoning

eller hopp




Fri vers (Fri form) av J.Onah
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-06-25 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Onah