Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allé av drömmar

Det som redan varit.
Vandrande någonstans.
Eller kanske krypande längs
våta trottoarer.
Blekare än innan.
Men mörkare än efteråt.
Kysser natten som om hon vore min.
Medan månen ser på
då stjärnhimlen öppnar sig.
Längs stranden en allé av drömmar.
Blickar ut över den sabeltandade tigerns byte.
Det sönderkläckta kristallägg ännu ingen ruvat.
Kom närmre och låt mig känna.
Gå längre ifrån och låt mig se.
Men innan dess.
Doften dröjer sig kvar.
Som om tystnaden.
Aldrig varit.
Vi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-06-25 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP