Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart riksdagsval


Riksrätt för de som felstyrt Sverige

De politiker som medverkat till lösa hemtjänstproblemet genom invandring borde ställas inför Riksrätt. Det är en skymf mot Sveriges gamla att efter ett långt liv med arbete skall behöva dras med okunniga och oengagerade hjälpare. Det finns mycket att säga om det här och vi får snart reda på vad väljarna säger.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-25 07:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vid en kommande Riksrätt
Kunde kanske Du utdela
ett personligt pris?
Valter-dagsedeln
Till någon speciellt
Välförtjänt person?
Tyvärr är Sjukvården
som helhet i stark
gungning.Personal
borde nog ta över
styret själva och
kasta ut Lands
-tings Politiker
Ur rådande
System?
2022-06-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
det gäller även destruktiv skolgång!
ovänliga och för anti hemland! Jag skäms så mycket över att skriva vad andra länder säger om oss.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP