Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


V- dikt eget foto


En sommardikt

Vajande strå i vind

Vinden mot min kind

Vilsna minnen
i varje sus
genom skogen far

Viskande ömt och varmt

Varsamt smekta
av varsam hand

Vilsamma tankar
om vita segel på väg
över fjärden in mot land

Vajande strå i vind
Vinden mot min kind
Viskande ömt och varmt





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-25 08:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Tänk att det finns så många fina V n
2022-06-26

    Lena Staaf VIP
En fin dikt där man riktigt känner den mjuka och varsamma sommarvinden mot kinden.
2022-06-25

  Ulf Carlsson VIP
Vilsamma uddrim.
Kanske "våg" I stället för "väg"?
2022-06-25

  alicja lappalainen VIP
V SOM FÅGELNS VINGAR.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP