Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Midsommarnatt

En stilla spegelblank sjö och en kvällssol
som inte vill gå ned.
Morgonsolen redan på väg.
Ljuset lämnar oss inte.
Bara de vakna vet.
Sommarens under är verklighet.




Fri vers av Cortexett
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-25 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett