Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.06.25 lördag midsommardagen.


Gråt nu

Ensamheten står på toppen
min längtan tar mig dit
som en svärmare mot ljuset.

Och drömmen, ja drömmen
finns där hela tiden
om kärleken och tanken som vandrar

Nu möts vi
i enskildhet ser vi varandra
och vi står så långt bort.

Jag tänker, gråt nu
trots att jag sett allt.
Jag har sett döden

man ser livet därifrån.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-25 10:20



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du är verkligen vemodets mästare.

Där poesin är som vackrast.
2022-06-25

  Blått Norrsken VIP
Vacker i sitt vemod .
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP