Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den speedade boendestödjaren

Speedad boendestödjare härjar med fullständigt apatisk brukare. En fantastisk kärlek uppstår men allt brakar samman i ett kaos när brukaren tar av sig naken och dansar samba med hallucinativa gudinnor. Boendestödjaren har ADHD och går på amfetamin och på radion ges information om att ett enormt moln av kärlek och sanning närmar sig staden och att allmänheten måste gå inomhus och stänga alla fönster. Samtidigt så slocknar solen och allt förvandlas till en dröm om Evert Taube i vilken brukaren är stridsmålad. Det serveras sill med nubbe inne i det tigrerade riksdagshuset där en bejublad konsert med AC DC pågår och publiken simmar i en bassäng av besannad längtan. Våfflor serveras och alla politiker är nakna till kropp och själ. Allt är inbäddat i en förhäxad TV-amerikanska som bara barn kan förstå.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-25 14:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"Det tigrerade riksdagshuset" - en rolig formulering!
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP