Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttolik


Alltid frågat mig
varför fula på utsidan
även blir lika på insidan
Efter en stunds reflektion
har svaret
att se sig själv varje dag
då ansiktet avspeglas
Skulle fulheten till barberaren gå
skulle han snittet lägga lågt
och lämna aset förblöda
så många liv då skulle räddas.
En stjärna skulle efter den modige uppkallas
som sände Satans son tillbaka.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-25 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP