Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALAD OCH SALLAD

Salladskål
i en salladsskål
är ju vanlig kål
i en vanlig skål,
men salad är inte alls en kål
men vanlig ändå i en saladsskål...




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-25 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP