Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Makabert Trump


Under tiden i min grotta
insåg till slut kommer alltid finnas
dem som andra förtrycka
så fort man ger dem en chans
De lärde sig som små
den som skriker högst
går inte att tysta
förrän den får som den vill
Fast en dag möter
även monstret sin överman.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP