Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bevara


Vid katastrofer
värmer vi oss över glöden,
även flagor bevaras
om rätta virket finns
Vi går in i skafferiet
varje hylla namnade
burkar rymda
varje minne har sin färg
allt det ljusa konserveras så inget
dem förgöra ty källaren
har objudna gäster som hänger i taket.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-25 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP