Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara


Endast döda fiskar
följer strömmen
Den som går i andras fotspår
får aldrig ärlig chans
finna sin potential
den gör sig smal
då de stora elefanterna går förbi
Orättvisor bygger inga broar
enbart fort då blinda ser ljuset.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-06-25 20:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tack för idag älskade uggla fick ett gott skratt det är plåster på såren de sämsta svinen irriterade.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP