Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemkär

Om jag skulle ta
och drömma mig hem till mig
där jag redan är.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-06-25 21:40



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
viss aktivitet, som slutar bra, klurig.
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP