Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SA ATT HON ÄR ORD

 

 





Det kom två män
med ord 
den dagen

de sökte mig
men det var inte
min kropp
som mötte dem

det samtalades
det lämnades ord
någon lyssnade
men det var inte
jag 
det var inte
mina öron

någon skrek i 
förtvivlan
och
någon grät
men inte jag

min mun
var tyst
mina kinder 
var torra




 

 

 

 




Fri vers av till E
Läst 137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-26 11:54



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Den svartaste sorg tecknad med ett säreget lysande språk.
2022-10-10

  Anya VIP
Oj, detta var starkt. tänker att några kommer med ett hemskt besked och då stänger man av. Så kan det bli i chocken. Snyggt skrivet.
2022-07-07

  Lehva VIP
Du beskriver den totala vanmakten och nödvändigheten av att stänga av. För att kunna överleva. Din text är mycket berörande.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E