Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 142 "Kyssen som aldrig glömdes bort"

Det var den kyssen

Den som aldrig glömdes bort

Den som smakade länge

Det var den jag fick när jag var en groda

© Christer Johansson 2022-06-26




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-26 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP