Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Det drar över en vind
Rufsar hår

Det knastrar en gång av grus
Väcker trötta fötter

Det strålar en sol så blid
Hettar en kind

Det landar ett ögonblick i ett liv
Skapar minnen

Det syns ett leende i ett längtande ansikte
Där kärleken landat

Det fångas timmar i ett bröst
Att stanna en evighet




Skapa | Skriva av Nina Nightwish
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-26 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish