Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min doktor Lucifer Luckypuff

Min doktor Lucifer Luckypuff är alltid så klok, insiktsfull och empatisk. Själv så är jag förlamad i hela kroppen, blind, Ahlzeimers, ständig gulsot, Parkinsons, samt mystiska vallningar genom hela min pinsamma existens.
Doktorn sa till mig: Du vet väl att livet blir vad man gör det till Olle, sluta sjåpa och självömkan dig, för nu tar vi nya friska tag och tänker positivt! Åh vad jag älskade henne i det ögonblicket för hon vet alltid bäst, hon är en Gudinna i en människokropp. Folk som har det svårt och tufft ska inte klaga och böla, nej upp med hakan och allt blir bättre dag för dag!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP