Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild från äldreboende midsommarafton.


Missa ej de äldre!


Besökte en vän

på närmaste

äldreboende i

midsommar


Fårvånad över

att inga flera

fick besök

än min vän.


Glöm ej att

vi själva

sitter där

en dag...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-06-26 05:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt, men fint att du tänkte på din vän! :)
2022-12-08

  Kerstin VIP
Tragiskt :(
2022-09-17

  Eva Helene VIP
Viktig påminnelse!
2022-06-27

  Niliboy
Jag gråter Bibbi!
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP