Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Protestantism


Gud är världen och vi är en del av den

det följer av Guds immanens
att den enda syndaren är Gud
som frälser sig själv

 




Fri vers av alicja lappalainen VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-06-26 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP