Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva livet



En dag i taget att
sträva på
Och göra det bästa
man kan trots allt ändå

Trots allt man inte
vet ska hända
Och sådant man ser ske

Så är det nog ändå
det bästa att göra
trots allt

Att ta vara på livet
Och söka leva
Låta leva tusenfalt







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-26 08:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-06-27

  Kungskobran VIP
Livet är som en seglats på öppet hav
det rör sig framåt trots stormar och stiltje mot en horisont där det okända väntar

2022-06-26

    Lena Staaf VIP
Varje dag som ett dyrbart smycke, kommer inte tillbaka.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP