Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände plötsligt för att skriva text till dansbandsmusik. Få se om någon nappar. :)


Jag vill bara


Varför måste jag dölja och maskera
Tills jag inte orkar mera
Varför måste jag kopiera
Så kopiorna blir flera

Jag vill bara sova tills jag vaknar
Jag vill kunna sörja tills jag saknar
Jag vill bara vara den jag är
Kunna sova, sörja, hålla kär

Kan vi bara släppa våra masker
Och erkänna svagheter och laster
Är det så svårt att blotta sig
När det handlar om dig och mig

Det är du som är unik
Jag känner mig så rik
Att älska bara dig
Du känner samma för mig

Låt oss lämna alla mallar
Följa det som hjärtat kallar
Följa livets äventyr
Låt oss känna inget styr

En dag ska vi se tillbaka
Se det liv vi knappt fått smaka
Men vi ångrar ingenting
Inte något någonsin




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-26 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP