Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Inget är ditt fel


Var inte ledsen älskade uggla
glömmer aldrig dina ord
då du fann det som inte borde hända
känslan jag får borde vara lika
Sara Sjöström som sopar banan och får guldet
Du är viktig för mig, viktigare än du tror
med åren har vi växt samman
till ett enda träd
du lärde mig en kämpe reser sig
helad ur träsket
visst är jag tacksam metodisk långsiktigt tänk
och tidigare kunskaper utan dem stod mager
om bena

Trots den sista pusselbiten sitter eliten ostraffad
det är så anonymiteten beskaffad





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-06-26 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP