Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya generationen

Den nya unga generationen
välkomnar er hunger
överlämnar mig helt

känner mig trygg

just för att ni inte är mätta
just för att ni har ögonen öppna
just för att ni bryter normer

tar er plats
står lika starka
jämlikhet för alla
som det alltid borde vara

vi är ändå alla likadana på insidan








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-05 14:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP