Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solbrämad


stiger som en ballong
mot solen
veta att du mår bra
då gör även jag
Då försvinner sorgkantade molnen
glädjen veta du mår bra
värmer du mig
som en solbrämad kappa
vad vet vi om varandra
bakom tangenterna
en del svarta andra grå eller vita
stalakitens tårar
årmiljonernas regn

det är synd om människan
skrev Strindberg en gång
sant så, även den som slår
många förlorare
som segrare står sanningen
den trampar ingen
men lögnen gör
och det är sorg


ha en bra dag klokuggla<3












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP