Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är du


Här är du
Och här är jag
Och åter har det gått en dag
Här är vi i detta nu

Ser dig i en evighet
Känslan att du alltid vet
Ger mig önskan ger mig frid
Lägger ner allt våld all strid

Smärta gör mig ödmjukt rik
Får mig växa, speglar dig
Stormar rasar allt blir fel
Men med dig så blir jag hel




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-06-26 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP