Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förstå en annan människa



Svårt nog, men den som förlorat allt
kan försöka och se på allt
logiskt och kallt
Det var inte fadersfiguren denna gång
som gav dig den långa rekylen
det var Kain din broder
visst var det Nope den skurken !





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP