Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarproblem

Solstrålar far över hav
Såsom hästar i fullaste trav
I uppfällda stolar
Vi sitter och solar
Men hur fan tar man den första tuggan av en Daimstrut utan att en massa jävla chokladbitar ramlar av?




Bunden vers (Limerick) av Ludvig Nyberg
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-26 12:25



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vad mig anbelangar är detta en mycket rolig text! Haha:-)
2022-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Är DET problemet?
Som jag ser det är värmen problemet.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nyberg