Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner en gyllene aura

Du känner en gyllene aura
sprakande i ansiktet,
är bubblor av min passion,
oförskämda tecken på kärlek
tyst, gömd i luften du andas,
ser fram emot dina suckar
av ångest för att överleva.
Jag känner till rosornas vulgaritet
håll inte din avlägsna blick,
berömma inte din färg
vilda utrymme
när blixten bryter in i dig
inne i dimman,
på din högtidlighets vinter.
Jag överlämnar mig till glömskan
när du lutar dig
på ringblommors bröstvärn
blå och jag ser ingen annan färg
som är inte dina ögons hav
att gå in i min
hjärta inuti.
älskar stjärnor hoppa
i mitt andetag,
om du fångar några,
håll den i hörnet av ditt leende!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-26 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos