Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina ord

Ett hej,
ett tack
ett förlåt
kan betyda
så mycket

Tänk om vi
öste snälla ord
över oss själva
och andra
Vilken skillnad!

Istället strör vi
mörker omkring oss
när vi är som tröttast
då vi behöver kärlek
som mest...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-26 15:47



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Alla behöver kärlek o omtänksamhet, den vinner alltid! Fint skrivet verser som lyfter upp en i höstmörkret :)
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP