Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förväntans tider

han lever sitt liv som om jag aldrig vore där
jag lever mitt som om han alltid är det

vi har konstaterat att vi har ett utgångsdatum
jag var den som sa det
och du höll med
jag har gett dig valet
men du kan inte ta beslutet
du hoppas att jag kommer ändra mig
och tro mig,
jag har försökt

vi fortsätter vänta på varandra
men förväntar oss olika saker




Fri vers (Fri form) av Rastlöst blod
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-26 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om. 1:a stycket speciellt.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rastlöst blod