Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här efter en helg med dig och hela familjen




Låt mig aldrig glömma
att jag behöver dig.

Bara dig.

Så ska jag påminna dig
om samma sak
ifall du skulle knycka på nacken.

Våra gemensamma minnen
bildar en pakt
vårt vapen
mot för tidig död,
döden,
den långa
mycket mycket långa
odiskutabla meningslösheten
( jämför med myggan som ändå blir fågelmat )
den obehandlingsbara glömskan
rätt ut i rymden.

Så älskade
låt oss slåss för den gammalmodiga kärleken
som tillåter oss behöva varandra !

Till dess färgerna tar slut.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-26 20:12



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra kommentar av Alicja!
2022-06-27

  alicja lappalainen VIP
BEHOV AV TRYGGHET MEN INTE MER ÄN SÅ.
MYCKET ORO INFÖR ÅLDRANDE OCH DÖDEN.
2022-06-27

    Lena Staaf VIP
Vackert! Den gammalmodiga kärleken ska ha den cred den förtjänar.
2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP