Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
observera att denna text delvis innehåller felaktiga radbrytningar på grund av Poeter.se:s egna begränsningar beträffande textutrymme


Sammanbindningsbanan

Jag kom in på ditt rum
frågade vem du va’
rummet frågade
inte ja’
klockan svarade
mitt batteri
tar livet kort som ett resårband
intorkat om sparat
efter hand
men du, av Guds hand
inget föremål
en mjuk varelse full av blod innantill
som rusar och lugnar och rusar lite till
du ska veta en sak
men bara om du vill
klockan slår -tiden går -snart vår nästa år
hur mår
ens de som sätter skräck i alltings konstant
när så uret pickar tickar slickar syster höstdagjämnings cunt
en dyster spets om sant
som sådant en ättestupa så dant

Våda?

Vadå?

den bara slår klocka slå klocka slå
för det gör du med
Fröken Allvarlig
tick tack fuck this shit up




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP