Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får mycket för lite

I århundrade efter århundrade.

Rörde gumman i sin milda gröt.

Åt sin lilla nöt.

Död på havrefältet. Lycklig.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-06-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP