Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredsslutning bland lakanen

inget bråk nu

inget mera agg

nu flyter vi

bland kåpor och dagg

där blöt och regnig kärlekssylt

på rosentagg

är hell-of-a-drug.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den är fin.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP