Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusningsögonblicket

glada sniglar

på blöta backar

och på sprint, som livligt snackar

om goda groblad i choklad

regnstänk, tänk så glad




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite Lennart-Hellsing-feeling.
Är stor Lennart Hellsing-fan.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP