Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
observera att denna text delvis innehåller felaktiga radbrytningar på grund av Poeter.se:s egna begränsningar beträffande textutrymme


Regn i juni

Juni droppar planlöst nyförlöst
en innerstrand på skuggat land
utan röst på regnets höst
men i en månad där solsken aktas
i den mån den, så klen, betraktas
som sommarsim överhuvudtaget
simmar stim i dammen i grustaget
innanför grådask-patrasket, det flygande magplasket-slasket
och slaget om svag-jaget vinner molnmulnadshemulen ett i taget
nej tack men tack för
förslaget




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP