Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångra

Ord man ångrar
är också ord.

Varje andetag är en resa
som inte måste tänkas på
men som inte behöver vara
oviktig.




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite kloka ord. Yes.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP