Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borgvatten

Tornseglare
segel och torn

Trotjänare
känsel och tro

I tornet.

tornar upp sig som vingar
av fjäderlätt virke
staplat på stenmuren
isolerar en murfågels
höljd, men ej burfågel
tornbo i timmar
så gafflarna glimmar
från tron och ett svalbo
vars verser så rimmar
på Heliga Gral, o.

En borg som sakta sköljde dig sankt
i sitt borgvatten.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP