Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla kväll

Stilla sommarkväll när lugnet har lagt sig 

En stund när vinden har mojnat 

Och fåglarnas sång tystnat för natten 

En stilla stund när naturen andas ut

Innan den nya dagen åter gryr

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 08:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så fint du förmedlar en stilla kväll
2022-07-03

  Blått Norrsken VIP
Så fin text !!! Vacker och harmonisk.
2022-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text, läser och nickar.
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP