Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt reviderad av någon anledning om hur vi firar den 6 juni, nationaldagen.


3 GÅNGER SKAM.

Kriget i Ukraina, dag 103.

 "Zelinski" besökte kommandoposterna i Donetsk och Lugansk.

Hans öron gör honom besviken!

Det finns många zigenare i Rumänien som ser ut som honom.

Nu förstår jag varför Olena Zelinskis fru sa att kriget inte heller tar Zelinski ifrån sig!

"Efter att ha tagit över en stor del av Severodontkk kontrollerar nu ukrainska styrkor halva staden och fortsätter att pressa ryssarna", enligt guvernören i Lugansk-regionen.

"Här ser vi redan en överlappning av position och territorier".

 

Om den svenska regeringen har varit kapabel att ge ett juridiskt bindande avtal och veto åt en politisk vilde som listigt har överträdd med en färgad kurdisk kjol som hycklare, jonglera med svenska politik som på Cirkus Skott,  jag är helt enkel chockerad.

Den politiska vilden Amineh Kakabaveh överväger att inte delta i misstroendeomröstningen mot justitieminister Morgan Johansson....

 

Medan Kennedys dotter avfördes hemifrån, knuffades in i staketet och våldtogs och smektes av vakter i  behå på besöksgången när vill lämna landet...

Och när hon ville emigrera till Amerika spärrades dörren till den amerikanska ambassaden med över 300 exemplar av detta slag. Sverige kan bara skämmas för de Demokrati politik har tillämpad från år 1995 och framåt.

Sverige för allt det har gjort och fortsätter att göra, vill nu ge 2 miljard kronor i vapen stöd till Ukraina, och de infödda svenskarna får inte ens en enkel biljetchans och passport att flyga till och från sina fädernesland.

Detta är min hälsning till Sveriges på nationaldag, ett land som håller sina nationala barn intrasslade i ekonomiska och gisslanvinster och som ger tröst under seriösa cellförbindelser till terroristers och nynazisters vingar.

Skam Skam Skam.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-06-26 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP