Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keys in life

försöker att fånga vindilarna när de kommer
eller rocka fritt mot byar en vild dag
var öppen för universums subtila toner
som susar lätt i en bris

ta dagar som de kommer i dynamiska rutiner
fånga tiden i dolda rum
i den magiska förgänglighet
vi kallar vardag




Fri vers av golden poop
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-26 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop