Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtansmål

Så blev alla barn stora
och jag nådde tid och frihet
Knivskarpa dagar utan innehåll

Så fick jag den sovmorgon jag aldrig behövt
och dagen balanserar på knivseggen

Så lever jag ut det undantryckta;
förstörelse och svarta tankar

Inget kom till ro
Vassa skär på tom yta
Kvällen i total ångestharmoni




Fri vers av Jeanette Sandelin
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-27 02:38



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
En tid av tyngd i dess övergång till en nyvunnen frihet.
2022-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin