Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RYSSEN ÄTER SIG IN I UKRAINAS LIVMODER

Taktiskt och metodiskt
med kall beräkning
liksom en psykopatisk
seriemördare
äter Ryssen sig in i Ukraina.

Steg för steg,
bit för bit tar de för sig
av Rysslands moder
att slakta henne långsamt
men säkert.

Antisemiten Putin har efterlyst
juden Zelenskyj
att död eller levande
utrotas från Rysk jord.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-06-27 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP